Süreci pek bilmiyorum,green card işlemleri nasil ilerliyor ne kadar bir sureye ihtiyaciniz var hem burada hem orada ki ihtiyacınız olan zaman nedir,oraya gidip neler yapabileceğinizi görmek icin gereken sure nedir vs. Doğru okuduysam memursunuz ve size hizli aksiyon alabilmemiz icin yol gosterecek tanidiklariniz var. Yani köydem indim şehire misali uçaktan indikten sonra -Biz şimdi ne yapacağız? Durumu yaşanmayacak. Aklıma basit bir çözüm olarak "Süreçleri ihtiyacınız olan zamanı bilmiyorum" dedigim gibi bu konuda hic bilgim yok sizinde akliniza gelmis olabilir.Bu basit çözüm belki, yinede yazmak istedim...Örneğin Yıllık izinlerinizi aynı zamana ayarlasaniz birde fazladan zaman kazanmaknicin ikinize de rapor vs ayarlayıp ekstra süre kazansaniz. Daha sonra, keşke! Deneseydik demek yerine şartları zorlayıp bireyler yapılabilir. Güzel meslekleriniz kurulu düzeniniz var zor bir karar.. Buradan yazması kolay

Git,gitme vs. Ülkemizin içinde olduğu maddi sartlar zorluklar malum ama benim gitmek için tek sebebim bu olmazdı sanırım. Sonuçta burada da ekstra gelir etmek için fırsatlar yapılabilecek işler var. Konuyu açtığınız platforma bakarsak Ulkemizde de ekstra kazanc icin size fikir ve örnekler vermemize zaten gerek yok. Naçizane önerim her iki tarafıda kaybetmeden bir şeyler yapma şansınız varsa eğer mutlaka yapın. Büyük bir fırsattır bana göre, bir çoğumuz Green Card surecinin yakininndan gecmeden göcüp gideceğiz bu hayattan dimi

Bir de kararinizi hizli vermeye calisin,
Trump gelmek üzere eğer gelirse Elinizdeki biletleri de yakabilir

Adam felaket takıntılı bu konulara.
Hakkınızda Hayırlısı neyse O' olsun..
Teşekkür ederim hocam sizinde dediğiniz gibi işler ciddiye binince ekonominin kötü olması tek başına bir gitme nedeni sayılmıyor dostu akrabayı burada bırakıyorsun sonuçta zor bir karar maddi yönü olduğu kadar manevi yönüde var o yüzden en iyisi ücretsiz alıp denemek baktık oluyor vatandaşlığı alana kadar orada oluruz sonrası allah kerim