Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seni haftalık 1500 liraya çalıştıran şirketin adını verirmisin rica etsem ? suriyeli vasıfsız adamı daha pahalıya çalıştırıyorlar be... Sana yukarıda şu aklı verene ayrı ayar oldum "Bir halt yiyemezler üstünüze birşey yoksa, yok maaştan keserler maaş varsa en fazla 4/1 kesilir.Haciz gelse dahil evde 2 tane olmayan hiçbirşeyi alamaz , borcunuza borç eklenir sadece. Yapılandırma yapsınlar yapmıyorlarsa kapat telefonu engelle." sen ödemezsen Allah korusun yada başına bişey geldi, olay mirasçılarına kalacak ? ne sen emekli olabilirsin, ne hanımın, ne çocukların, aynı haciz icra süreçleri onlara işleyecek, onlarda sigortasız kaçak göçek çalışacak ? yarın evlenmek istese üstüne icra gözükecek bankalar kapısından sokmayacak ? her geçen gün katlanarak artacak o borç nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz ? kendinizi geçtiniz çocukları düşünün.
Ben konuyu araştirdim ve @Abdullah07; beyfendi haklı ve abdullah bey bu konuda tecrübeli sizin başınızdan böyle olaylar geçtimi ? Ek olarak , vefat durumunda kredi çekmişim hayat sigortasi var neden başkasına borç kalsın ?