Yatırım tavsiyesi değildir

Riskten kaçıyorsunuz, borsa ve türevlerini %100 oranında giriş işin başlangıçta eliyoruz.
Geliriniz yok (sanırım), gelir yaratmanız gerekiyor.

Tüm parayı faize koyun (Faiz haramcılar ve faiz değer kaybettirirciler yorulmasın), gelen faiz ile borçlarınızı ödemeye başlayın.
Borçlar bittiğinde veya faiz geliri elinizde bir miktar arttığında o para ile borsa da hisseler toplayın.
Borsa yatırımcılığını faizden gelen ufak paralar ile öğrenmeye çalışın, bu iş tamam dediğinizde ise 1 Milyon'dan 50-100 Bin TL borsa hesabınıza aktararak borsaya ağırlık verin.
Şu an faizde 900-950 bin TL'niz devam edecek.

50-100 Bin TL'yi borsada yaptığınız işlemler ile miktar olarak arttırdığınızda ve kendinizi bir miktar borsaya hazır hissettiğinizde faizdeki paranızdan bir miktar daha borsaya yöneltin.

Bu sürecin sonunda ağırlıklı olarak borsada olacağınız şekilde kendinize yol belirleyin.

Kasasında milyar dolarlar bulunan şirketler hunharca borçlanırken siz asla paranız ile herhangi bir işe girişmeyin veya bir başkasına ortak olmayın. Borçlanmak en önemli kural, bir işe girecekseniz borçlanarak gireceksiniz. Bu borç hem yaptığınız iş hem de elinizdeki 1 milyon TL'den elde edeceğiniz kazançlar ile (ev arsa araba hisse alım satımı veya faiz geliri) ödeyebileceğiniz şekilde olmak zorunda.

Ben olsaydım bu yolu tercih ederdim, faiz haram evet biliyorum, faiz değer kaybettirir onu da biliyorum fakat en risksiz yol şu an bu görünüyor.