Sen nasıl hayırsız bir evlatsın vs demeden önce anlatayım.

2,5 yıldır anne babamı görmüyorum. Onları çok özledim. umarım yakın zamanda kavuşacağım.
Onlara sürpriz yapmak istedim bir koli kuruyemiş gönderdim bizim eve. Onlara da hiç haber vermedim öyle bir şey yaptığımı. Alıcı kısmına direk babamın ismini yazdım benim adım da geçmiyor. Faturayı da elektronik fatura istedim ki içine koymasınlar.
Bugün kargodan aramışlar Paketiniz var biz oraya getiremiyoruz biraz şehrin dışında diye sizin gelip almanız gerekiyor demişler. “biz bir şey sipariş etmedik bizim kargonuz vs yok” deseler de” abi yok senin adına, adresin ismin telefon numaran her şeyin burada yazıyor” deyince el mecbur kalmışlar kargoya gitmeye. Bir Keloğlan bir ayvaz arka arkaya düşmüşler varmış teslim almışlar.
almış bakmışlar bir koli kuruyemiş, kim gönderecek , kimseyi aramadan gelmişler eve. oturmuşlar başına kolinin bunu yapsa yapsa mücahit yapar demişler. Fotoğraf attılar bu sabah, arkasına aradılar hem ağlıyorlar hem dua ediyorlar.
Sabah sabah günüm şenlendi benim. Onlara böyle bir sürpriz uzun zamandır yapmamıştım.
Kısadan hisse, anne babanız ara sıra sevindirmeyi unutmayın onlar da insan onlar da bu hayatı ilk defa yaşıyor.