Oruç tutuyorsanız tam fırsatı aslında.eğer çay ile ya da kahve ile birlikte içmeden duramıyorsanız onları da icmeyin. bitki cayı tüketebilirsiniz. hatta fırsat bu fırsat form bitki cayları var.liptonun vardı sanırım.
karanfil cignemek
sakız cignemek
nikotin sakızı çiğnemek
nikotin bandı kullanmak
sanırım hukumet sigara bırakmak isteyenlere tüm tedaviyi ücretsiz veriyordu onu da deneyebilirsiniz
sık sık diş fırçalamak bu diet icinde faydalı bir sey. insan diş fırcaladıktan sonra daha dikkatli olmak istiyor psikolojik sanırım.
biorezonans ile bırakanı cok duydum
akupuntur ile bırakanı da cok duydum
(ben sigara kullanmıyorum. bir ara denemistim ama dişlerimde siyah noktalar olusturunca dişçi arkadasa gittim. bunları sigara yapıyor.(nokta nokta izler vardi) kullanma demişti. hemen bıraktım. paket icmiyordum ama vucudumun verdiği tepki asırı geldi bana korktum yani. cansız dişe bunu yapan başka neler yapıyordur acaba dedim.bıraktım gitti.benim anne babam da icmiyor. yaşı var epey.
gecenlerde bir hesap yaptı. su kadar sene icseydim edecegi para bu olacaktı dedi 1daire parası resmen

bırak gitsin o parayla hisse topla ne biliyim kripto topla 3gr altın bilezik var 22 ayar kredi karta 3 taksit ondan topla. gelecegine yatırıma donusturursun fena mı.