Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yiyin yemeğinizi Allah kabul etsin.Ver avukatın numarasını ben ödeyeyim siz bana parça parça ödersiniz derecesine gelmiştim ama benim de bugün çok ödemem var hatta eksiğim var =) .
O derece sinir oldum o avukata.Laftan anlamıyorsa engelleyin geçin.Bankalarda para yoksa papara vs bir sürü alternatif var ordan ödemeler alın.Taşınmaz yoksa zaten sorun yok.Maaş varsa zaten 4 de biri kesilir ilk kesimde zaten borç biter asgari ücret 17k desek .4k için eve haciz göndermeye uğraşacak kadar düşmüş biriyse göndersin dicem de onu bile kafasına göre yapamaz.Ev haczinde de evde 2 tane olmayan hiçbirşeyi alamaz tv dolap vs rahat olun yani 4k borcu çok da kafaya takmayın afiyet olsun.
greenriver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtiçi kargoyla ne gibi icralık bir durumunuz oldu? Özel değilse tabi.
hocam merhaba ben yaklasık 4-5 a önce güzel işlerim vardi ürün satıoduk kapıda ödemeli kargo anlaşması yaptık sonra işler ters gitti kargo iade gelenleri bunlar biriktirmiş fatura çıkarmış bana bende dedim şuan ödeme gücüm yok kısmı ödeme yapalım taksit yapalım yok olmaz dediler ne olcak dedim ? şübe müdürü dedi yapacak bişe yok ben direkt avukata verceğim orayla halledin dedi yapmayin etmeyin dedim anlamadılar ama