cmlndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahkeme kararı almadan eve haciz gönderemez. Önce mahkemeye başvurucak daha sonra mahkeme haciz için onay vericek eğer siz anlaşmanız üzerinden ödeme yapıyorsanız bu noktada zaten haciz çıkmaz mahkeme tarafında. Eğer anlaşmayla sağlanan ödemelerde problem var ise mahkeme hacize onay verebilir.
Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben asıl olan borçu bitirdim zaten bunlar benden fazla para istedi bugün de biraz korktum zorla zor birinden 1000 TL borç aldım onu gönderecektim susun diye sonra bir baktım ki hesaplarıma bloke gelmiş
vekalet ücreti + tebligat masrafı gibi şeyler onlar abla. korkma korkma korkma. internette bilgi kirliligi var avukatlar hep tek taraflı borcluyu korkutmak amacı ile hareket ediyorlar. engelle geç susar.[/QUOTE]
cmlndz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahkeme kararı almadan eve haciz gönderemez. Önce mahkemeye başvurucak daha sonra mahkeme haciz için onay vericek eğer siz anlaşmanız üzerinden ödeme yapıyorsanız bu noktada zaten haciz çıkmaz mahkeme tarafında. Eğer anlaşmayla sağlanan ödemelerde problem var ise mahkeme hacize onay verebilir.
Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben asıl olan borçu bitirdim zaten bunlar benden fazla para istedi bugün de biraz korktum zorla zor birinden 1000 TL borç aldım onu gönderecektim susun diye sonra bir baktım ki hesaplarıma bloke gelmiş
vekalet ücreti + tebligat masrafı gibi şeyler onlar abla. korkma korkma korkma. internette bilgi kirliligi var avukatlar hep tek taraflı borcluyu korkutmak amacı ile hareket ediyorlar. engelle geç susar.[/QUOTE]

Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne hacizi koymuş kardeşim ?Taşınmaz mı ? Maaş mı ? Birşeyin yoksa neyini alacak ? 4k borç için mi yapıyor bunları ? Sizin eşiniz vardı sanırım çalışmıyor mu bu arada ? Çalışan biri yok mu evde çok da birşey sayılmaz aslında bir gecici işle bile halledersiniz çok kısa sürede aslında.Şu adamı konuşturmayın.Atsın iban size. Engelle bir iş bulunca tek kalemde ödersiniz aslında.Gören de 100 200k borç var sanacak avukata bak 4k için hacizle mi uğraşıyor o kadar mı düşmüş bir avukat ?
Ben ödemeleri avukatın banka hesabına yapıyordum yine yapacaktım ama bu sefer olmaz ben bunu kabul edemem falan fistan diye laf söyledi telefonda sonra kapattım sonra bir daha bana mesaj attı zaten ekran var yukarıda zaten çalışıyoruz yani tek bir yere borcumuz yok ödemeler yapıyoruz ama bu şekilde bizi korkutuyorlar işte