Merhaba,
15.48 sularında ofisime doğru ticari olarak kullandığımız araçla gidiyordum. Hızım 60-70 şeklinde kendi şeridimde ilerlerken tali yoldan sağa sola önüne arkasına bakmadan bir araç çıktı. Benim önüme atladığı zaman benim kurtarma şansım maalesef ki yoktu araç petrole çıkış yerinden giriş yapmaya çalışırken gördüm önüme birden atladığı için hiç bir şekilde kurtaramadım videoyu izleyen arkadaşlar sola dönseydin kurtarırdın dedi fakat sol açıdan çekilmedi kamera orada da araçlar mevcut bende mecburen arabaya girmek durumunda kaldım. Araçta sinyal yok, tali yoldan çıkıyor, durmuyor, sağa sola bakmıyor, petrole çıkış yerinden girmeye çalışıyor. Aşağıya indik trafik polisinin arabası airbag açtı benim arabam açmadı. Trafik polisi bir anda hatalı olduğunu bir anda yola atladığını beni fark etmediğini söyledi, fakat trafik polisi arkadaşlarını çağırdı ve gelen beni suçladı şaka gibi bende eşi dostu çağırdım. Trafik polisiyle rapor tuttuk. Çok şükür ki kamera kaydını alabildim. Şimdi size kamera kaydını bırakıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Adam %100 kusurlu değil mi? Eleştirilere açığım ama lütfen bana sola kırsaydın şöyle olurdu böyle olurdu demeyin o anki panik kaza ne yaparım düşüncesiyle herkes maalesef ki sağlıklı kararlar veremiyor. Çevremde trafik polisi olduğu için her türlü kendini haklı çıkaracak, evrakla oynayacak, raporla oynayacak dediler ama böyle bir durum mümkün değil diye düşünüyorum. Şimdi süreç nasıl işleyecek? Araba değer kaybını, arabanın yatma süresini süreç hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi?
BEYAZ ARABA BENİM TALİ YOLDAN ÇIKAN ARABA TRAFİK POLİSİ!
https://streamable.com/jjhncm
yol sizin %100 haklısınız