Ben avukat bana bir iban verdi zaten oraya taksit taksit ödemeler yapııyordum geçende aradi bu borç böle olma diyor bende dedimki 4000₺ borcum ödedim daha ne istiyorsun dedim bana diyor ki yok avukat parası yok pul parası yok şu parası yok bu parası bu masrafları da vermeniz lazım aksi taktirde ben size işlem başlatacağım dedi ben de okay başlatın dedim sonra olaylar gelişti bugün hesabımda zaten 400 TL bir hesap vardı markete gittim biraz eve erzak aldım sonra baktım ödeme yapmadı sonra girdim baktım ki UYAP tan haciz koymuşlar
Ne hacizi koymuş kardeşim ?Taşınmaz mı ? Maaş mı ? Birşeyin yoksa neyini alacak ? 4k borç için mi yapıyor bunları ? Sizin eşiniz vardı sanırım çalışmıyor mu bu arada ? Çalışan biri yok mu evde çok da birşey sayılmaz aslında bir gecici işle bile halledersiniz çok kısa sürede aslında.Şu adamı konuşturmayın.Atsın iban size. Engelle bir iş bulunca tek kalemde ödersiniz aslında.Gören de 100 200k borç var sanacak avukata bak 4k için hacizle mi uğraşıyor o kadar mı düşmüş bir avukat ?