Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç unutmam bir avukata 10k borcum vardı.Taksit falan yapmıyordu ne kadar dil döktüysem.En son kafam attı vermiyorum ln dedim engelledim.Bilerek sigorta da yaptırmadan çalışmıştım 4 de birini bile kesemesin diye.Sonra başka numaradan aradı eve haciz gönderecem dedi.Göndermeyen ... dedim.Yine bir halt yiyemedi.Aradan aylar geçti sonra bir kadın avukat aradı bu kişiyi engellemişsiniz bana devretti yapılandıralım mı isterseniz falan dedi taksitle ödedim.
Bir kere de çok önceden birine ödemedim gitti mahkemeye vermişti.Çıktım mahkemeye durumum çok kötü ne kadar çok taksit yapabilirseniz o kadar kolay ödeyebilirim dedim hakime.Çok küçük miktarda uzun taksit yapmıştı yıllar sonra bitti =) Mahkeme borcun taksitlendirilmesine karar verince üstüne faizde koyamıyorlardı en son borcun=) .
öyle hocam siz ufak ufak arada icra dosyası için ödeme yaptıgınızda yine ev haczi kararı cıkmıyor cünkü ödeme yapıyorsunuz sonuçta. ama bilmeyenleri bu sekılde korkutuyorlar. taahhüt alıyorlar istedikleri gibi ellerinde oynatıyorlar.