Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kim bu hergele ya taksit taksit ödüyorsanız bir anda ödemenizi isteyemez çünkü sen ödeme yapıyorsun ve sana şu kadarını söyliyeyim öncedendi o ev haczi vs simdi mahkme karar vermeden karar çıkartmadan eve eşya haczine vs gelemiyor ee?

bkn; Yapılan değişiklikle konutta haciz yapılması mahkemeden onay alınmasına dair bir usule bağlanmıştır

mahkemede bu kararı öyle kolay vermiyor.çünkü sen taksit taksitde olsa bu borcu ödüyorsun.

insanları korkutma peşinde cahil avlıyorlar. bunların yatacak yerleri yok korkutarak para almaya çalışmanın çökmekten farkıda yok. yapabilirse zaten yapar hocam zaten üstünüze alabilecek bişeyi olsa sizi hiççççç aramaazzz sormazz direkt o alacagının peşinde koşar sizinde hiççççç haberiniz olmazdı bırakın kendi kendine konuşsun. taksit taksitte olsa azda olsa ödeme yapın bu korkutmalarada kanmayın.
Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıca alabilecek bişeyi olsa sizden sizi hiç aramaz sormaz. size söylemez bile sizinle iletişimde kurmaaz. direkt o alacbileceginin peşinde koşar ki mal oldugu zaman böyle oluyor.
Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben borcumu ödedim bitti ama avukat parasi ve faizlerinide ödeyin diyor o yüzden böyle bişey yaptılar
O zaman onu da yapılandırsın.Uyapda gözüküyor mu bu borcun ?
Taksit yapsın birşeyler yapsın yapmıyorsa bas engeli geç.İkide bir beni tehdit edemezsin de taksit yapıyor musun yapmıyor musun de yok derse kapat engelle geç.Üstüne birşey yoksa eve haciz bile gelse evde 2 tane olmayan hiçbirşeyi alamıyor.Eskidenmiş o herşeyi almak.Maaş varsa 4 de biri kesilir borç bitene kadar .Taşınmaz varsa ona haciz koydurur ödeyene kadar.Alsın bakalım hiçbirşey yoksa nasıl alıyorsa bakalım.Az cesaretli olun korkmayın şu çakallardan psikolojiniz bozulur.Hatta bir iban iste toplam borcu iste elime geçtikce ödeyeyim taksit falan yapın de.İnsansa biraz halden anlar değilse bas engeli geç o uğraşsın eline toplu para geçtiğinde ararsın indirim istersin kapatacam dersin.Sıkmayın canınızı böyle şeyler için.Düşmez kalkmaz bir Allah.[/QUOTE]

Ben avukat bana bir iban verdi zaten oraya taksit taksit ödemeler yapııyordum geçende aradi bu borç böle olma diyor bende dedimki 4000₺ borcum ödedim daha ne istiyorsun dedim bana diyor ki yok avukat parası yok pul parası yok şu parası yok bu parası bu masrafları da vermeniz lazım aksi taktirde ben size işlem başlatacağım dedi ben de okay başlatın dedim sonra olaylar gelişti bugün hesabımda zaten 400 TL bir hesap vardı markete gittim biraz eve erzak aldım sonra baktım ödeme yapmadı sonra girdim baktım ki UYAP tan haciz koymuşlar