Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben borcumu ödedim bitti ama avukat parasi ve faizlerinide ödeyin diyor o yüzden böyle bişey yaptılar
O zaman onu da yapılandırsın.Uyapda gözüküyor mu bu borcun ?
Taksit yapsın birşeyler yapsın yapmıyorsa bas engeli geç.İkide bir beni tehdit edemezsin de taksit yapıyor musun yapmıyor musun de yok derse kapat engelle geç.Üstüne birşey yoksa eve haciz bile gelse evde 2 tane olmayan hiçbirşeyi alamıyor.Eskidenmiş o herşeyi almak.Maaş varsa 4 de biri kesilir borç bitene kadar .Taşınmaz varsa ona haciz koydurur ödeyene kadar.Alsın bakalım hiçbirşey yoksa nasıl alıyorsa bakalım.Az cesaretli olun korkmayın şu çakallardan psikolojiniz bozulur.Hatta bir iban iste toplam borcu iste elime geçtikce ödeyeyim taksit falan yapın de.İnsansa biraz halden anlar değilse bas engeli geç o uğraşsın eline toplu para geçtiğinde ararsın indirim istersin kapatacam dersin.Sıkmayın canınızı böyle şeyler için.Düşmez kalkmaz bir Allah.[/QUOTE]

aynen öyle. laftan anlamıyormu engelle geç illa iletişimde kalacaksın diye bir zorunluluk yok. zaten avukatın ne yaptıgını sen uyap>dosya sorgulama> icra> tümünü sorgula> dosya görüntüle> safahat ve evrak kısmından görebiliyorsun. korkma huzurunu bozma bunlar kam emici taksit taksit ödüyorsan ödemene devam et elinden geldigince. sen taksit taksitte ödesen bişey yapamaz sana.