kim bu hergele ya taksit taksit ödüyorsanız bir anda ödemenizi isteyemez çünkü sen ödeme yapıyorsun ve sana şu kadarını söyliyeyim öncedendi o ev haczi vs simdi mahkme karar vermeden karar çıkartmadan eve eşya haczine vs gelemiyor ee?
bkn; Yapılan değişiklikle konutta haciz yapılması mahkemeden onay alınmasına dair bir usule bağlanmıştır mahkemede bu kararı öyle kolay vermiyor.çünkü sen taksit taksitde olsa bu borcu ödüyorsun.
insanları korkutma peşinde cahil avlıyorlar. bunların yatacak yerleri yok korkutarak para almaya çalışmanın çökmekten farkıda yok. yapabilirse zaten yapar hocam

zaten üstünüze alabilecek bişeyi olsa sizi hiççççç aramaazzz sormazz direkt o alacagının peşinde koşar sizinde hiççççç haberiniz olmazdı bırakın kendi kendine konuşsun. taksit taksitte olsa azda olsa ödeme yapın bu korkutmalarada kanmayın.
Hiç unutmam bir avukata 10k borcum vardı.Taksit falan yapmıyordu ne kadar dil döktüysem.En son kafam attı vermiyorum ln dedim engelledim.Bilerek sigorta da yaptırmadan çalışmıştım 4 de birini bile kesemesin diye.Sonra başka numaradan aradı eve haciz gönderecem dedi.Göndermeyen ... dedim.Yine bir halt yiyemedi.Aradan aylar geçti sonra bir kadın avukat aradı bu kişiyi engellemişsiniz bana devretti yapılandıralım mı isterseniz falan dedi taksitle ödedim.
Bir kere de çok önceden birine ödemedim hatta param da vardı o zaman tehditkar konuşuyordu takmadım gitti mahkemeye vermişti.Çıktım mahkemeye durumum çok kötü ne kadar çok taksit yapabilirseniz o kadar kolay ödeyebilirim dedim hakime.Çok küçük miktarda uzun taksit yapmıştı yıllar sonra bitti =) Mahkeme borcun taksitlendirilmesine karar verince üstüne faizde koyamıyorlardı en son borcun=) .