The_AkumA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi benim de başıma gelmiş biri olarak şunu söyleyeyim. Bende askerliği geç yaptım ve defalarca tutanak yedim çevirmelerde bakaya kaçağı olarak.
Pandemiden sonra yani pandemi bitince işi ciddiye bindirdiler. Artık arkadaşın dediği gibi hesaplara haciz koymalara kadar gidiyor durum. Kısa vadede papara tarzımda ödeme çözümleri kullanabilirsin.

Sakın ha sakın ödeyeyim deme o borcu. Çünkü orda ki gözüken borç değil sadece alttan gözükmeyen bir çok borç yazılmıştır.
Askere gidip geldiğin zaman, bağlı olduğun askerlik şubesine gidip;
"Ben askerliğimi yaptım. Üzerimde olan askerlik para cezalarına itiraz etmek istiyorum" dediğinde tüm borçları siliyorlar. Çünkü sen yapmadığın için cezasını yediğin askerliği yapmış oluyorsun. Ve o para cezalarının bir anlamı kalmıyor siliyorlar.
selam.
hocam yapalı ıkı ay oldu vergi dairesine askerlik şubesine de gitttim ama başdan savdılar durumumu da izah ettim
mahkemeye itiraz da ettim ama 4 ay sora gelen cevap kabul edilmedi