Taze mühendis
yine işsiz. Arge müdürü lise mezunu başka üniversiteliler için söylüyor bunu. Taze mühendis işe girerse, Arge müdürlüğü gidecek adamın zaten.
Burada anlatılmak istenilen, Motivasyon konuşmacılığı motivasyon kültürü bunlar cahil insanları pekiştirmek üzerine yapılan sol fraksiyon liberal eksenli sözel yazılı kültürdür.
Kalite malite falan yok ortada, cehaletin ve cahilliğin pekişmesi için yaratılan kültür çeşidi bu kadar basit yani.
Kısa yazınca daah anlaşılır oluyorsunuz.
Taze mühendis arkadaşın çay getirip götürmeyi kabul etmesi onun kapasitesiz olduğunun göstergesidir. ben bu yıla kadar hep sıfır mühendis aldım sadece son işimde çok yorulduğum için kalifiye mühendis aldım hiç bir zaman altımda çalışanlara çay getir götür yaptırmadım. Motivasyon konuşmam ya yaparsınız yada gidersiniz olmuştur bu güne kadar giden olmadı hepsi yaptılar ve hepsi şuan büyük şirketlerde bana yakın yada benden daha yetkili pozisyonlara gitti.
Mutlaka kalitesiz insan karşınıza çıkacaktır o mühendis arkadaş bu kalitesiz müdürün yaptıkların kabul ederek sorunu çözmüş olmuyor kesin çözüm o iş yerini terk etmek. Başarı vardır yaratmasını bilene.
Rica ederim