Ben böbrekten 3 kere operasyon geçirdim. Hepsi de az su içmek çok kahve içmekten dolayı oluşan taşlardan ötürü.
- 1. Ameliyat'a girdim, penisten bir kamera ile girip böbrek içerisinde taşı lazer ile kıracaklardı. Böbrek kanalları dar olduğu için çabalamaya rağmen böbrekten giremediler. Mesaneyi balonla şişirip mesane üzerinden girmeyi denemişler oda başarısız toplam 3-4 saat aralığında ameliyatta kalıp başarısız bir şekilde çıktım. İçime stent taktılar 15 gün boyunce kanlı idrar yapmak zorunda kaldım. Oturamadım.
- 2. Operasyon ise sıcak su havuzuna yatırıp 16k volt elektrik dalgası ile böbreğime şok vuruşları yaptılar. 1 hafta boyunca siyah siyah taşlar ve kumlar dökmek zorunda kaldım.
- 3. Operasyon benim için en zor olanıydı. Canlı olarak bayıltmadan, uyuşturmadan sizi bir sedyeye yatırıp penisinize kamera yardımı ile girip kancayla içerideki stent yani kanal borusunu çıkartıyorlar.
Siz siz olun suyu ihmal etmeyin, haftada bir kaç bardaktan fazla kahve tüketmeyin. Böbrek ameliyatı ve ağrısı şakaya gelmez.