Sores_Alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok defa kaybettim, kaybettik hayatta. Hemde aklınıza gelmeyecek kadar çok para. Açıkçası işin sonunda 1 milyon tl değil, 5-10k para bile olmuyordu. Eğer ki şu an bunalımı sonuna kadar yaşıyorsanız, bir şekilde o parayı korumaya alın, en azından 750k kadarını. Çünkü en kötüsü hiçbir şey kalmaması. Bankaya atın ve gelen faizlerle kafanızı toplayana kadar bir şey yapmayın. Ben olsam hepsini atarım, biraz kendimi geriye atar, nerede ne yanlış gidiyor analizler, düzeltmeye çalışırım.

Borçlar yavaş yavaş ödenir, devlet borçları sizi sıkıştırmaz, bankadır, o dur, budur halledilir. Tefeci gibi tiplere bulaşmadıysanız, diğerleri halledilir.

Arabanız var, 1 milyon bankada paranız var. İlk işiniz bunları kaybetmemek olsun. Sakin kalın. Sadece üstümüzde ceketimizin kaldığı zamanlar oldu. Şunu biliyorum, bi kere giderse her şey, yıllarına mal olur. Eldekini koru, psikolojini koru. Hepsi geçer
Bence en mantıklı tavsiye ama şöyle detaylandirayim
750 bini bir anda bir bankaya yatırmayın 150bin şeklinde 5 e bölün 5 ayrı bankaya teker teker yatirın acele etmeyin
Bir sure uzak bir yere gidin ve dinlenin
Sonra bir kağıt kalem alın büyükçe
Yazın çizin karalayan önce kafanizdakileri
Sonra yeni büyük bir kağıt alip ona onda neyde iyisiniz ne yapabilirsiniz yazın
Sonra gelin tekrar konu açın konusalim
Sakin başka bir işe girmeyin simdi
Mumkunse dönünce evi değiştirin

Bir atılım yapmak için aceleniz olmasin
Sakin kalin
@idriskarakalem;