Pek kıymetli R10 üyeleri.
Üzülerek söylüyorum ki başarı diye bir şey yok. Bir motivasyondur almış başını gidiyor. Motive güdü demek motivation güdüleme gütme yani.
Abicim kusura bakmayın da hayvan mısınız değilsiniz, pet misiniz yani ( Evcil hayvan mısınız ) değilsiniz.
Maymun şempanze orangutan falan mısınız değilsiniz?
Kusura bakmayın ama ne yapalım artık eşik aşıldı mecbur böyle konuşuyoruz.
Haliyle klasik edimsel falan koşullanmanın ( büyük oranda klasik ) anlamı ne yani?
Yaşınız 18 altı olsa anlarım yani, 18 altında cezai ehliyet pratikte sınırlı. Hani güdüm güdüm güdülsen bile, bu daha çocuktur der geçilir yani.
Ama yaşınız şöyle yirmilere otuzlara falan dayandığı zamanda, bu güdülme olayı artık cezai ehliyet sınırlı veya yok, durumlarına falan varıyor.
İmkanlarınız oldukça kısıtlıdır, kaynaklarınız kısıtlıdır yoktur, koşullar değişkenler şartlar sağlanmıyordur, maddi manevi durumunuz yoktur.
Neden böyle deyip, kafa patlatırsınız yol haritası çizersiniz planlarsınız, ve bir şekil koşulları şartları sağlamaya çalışırsınız eh olmadı mı?
Çok mu zorluyor yani astarı yüzünden mi pahalı, çekilen zahmete değmez mi? Mevcut şartlarda zorlamanın ne sana, ne de bir Allah'ın kuluna faydası yok.
Gideceksin şartlarla mücadele edeceksin, yoluna taş koyanlarla ve yolundaki taşlarla, bu engellerle ve bu engelleri koyanlarla mücadele edeceksin.
Bu motivasyon saçmalığının amacı zaten milleti gütmek, büyükbaş mısın küçük baş mısın?
Zaten bu motivasyon saçmalıklarından dolayı maalesef, bu acılar çekiliyor bu sıkıntılar yaşanıyor.
İnsan çiftliklerinden damızlık insan tazecik, yeni fırından çıktı.