Teşekkür ediyorum desteğiniz için. Maalesef linç edip destek görmenin bundan tatmin olmanın bu tarz şeylerin önünü almamız mümkün değil. Siz ne derseniz deyin yapacaklar böyle. İptal ve linç kültürü ya da cehalet kültürü diyelim öyle pekiştiriyor, grup içi aidiyet öyle sağlanıyor. Oldukça düşük algılı oldukları içinde onlar anca kötekle öğrenirler. Sinirsel öğrenim onlarda öyle. Bir laf vardır hani nus ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diye.
İşte normal insanlar anlar direk, diğerleri tekdirle bir yere kadar. Oldukça düşük algılı cahil bireyler ise maalesef en acı tecrübe yaşayarak kötekle öğrenirler. Hatta bazıları o kadar cahildir ki kötek yese yese gene öğrenemez maalesef algı kapasite meselesi oluyor.
Çünkü illa pekiştiriyor kendini, bu doğru davranıştır bu doğru eylemdir diye.
Birbirlerini illa grup içi pekiştiriyorlar yani.
Sizi anlayabiliyorum hocam, bir ara kendimi inanılmaz felsefe kitaplarına kaptirmistim ben de. Yazım tarzınızı buna bağlıyorum. Çünkü o kitapları okuduktan sonra aşırı devrik, uzun zincirleme tamlamali, karmaşık cumleler kurmaya başlıyor insan cidden. Sonra ne yazdığımı ben bile anlamiyorum, o konuda eleştiriyorlar sizi de sanırım. Bende de bu uzun yazma, bir yerden bir yere atlama, sonra onları bağlama falan şeyler var.