Herkese merhabalar. Bugün sizler için forumda daha önce paylaşılmamış (Checkdomain, ionos vs değil.) bir domain kayıt etme firmasından bahsetmek istiyorum. Bu kitin fiyatının 500 TL olmasının sebebi diğer sistemlere göre oldukça kaliteli olmasından kaynaklıdır. Sadece birkaç arkadaşım bilmektedir ve benim keşfettiğim bir sitedir.

Sitenin Avantajları:
  • İster aynı hesap üzerinden birden fazla domain satın alabilirsiniz, isterseniz de farklı hesaplar açıp kullanabilirsiniz.
  • VPN kullanılması gerekmemektedir.
  • Tarafımca 30'dan fazla domain kayıt edilmiş ve herhangi bir sorun çıkmamıştır.
  • Daha önce R10 platformunda paylaşılmamıştır. Firmayı kimsenin bildiğini de zannetmiyorum.
FİYAT: 500 TL'dir.

Kalan Stok: 3/5

Whatsapp

Not : Eğitim kitini alıp forumda açıkça paylaşacak olan, satmaya çalışan olacaklar hakkında şikayet konusu açılacaktır. Bunun ticari bir konu olduğunu unutmadan konu altında paylaşımlar sadece ticari olarak kalmasını tercih ederim.

(Firma ile ilgili yaşayabileceğiniz sorunlar olursa herhangi bir ücret iadesi garantisi verilmemektedir.)

Satış Prosedürü
1- Kiti satın almak isteyen kişi ücreti tarafımıza gönderdikten sonra 1 €'ya domain satın alabileceği firmanın linki iletilir ve satış işlemi tamamlanmış olur.
2- Satış işlemi tamamlandıktan sonra herhangi bir şekilde ücret iadesi garantisi verilmez.
3- Kiti satın almış kişiler kiti yeniden satamazlar.