Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Batuhansahin18; hocam bu firmalara kayıt olurken, VPN (yada daha güvenli olan neyse) ve geçersiz kimlik yada sahte bilgilerle kayıt olmuyor musunuz? Sizinle ilgili hangi bilgileri paylaşacaklar ki? Zaten tib/dmca yediği zaman domain değiştirip yolunuza devam etmeyecek misiniz? Türkiye ile paylaşmadıkları sürece sorun olur mu bu durum? Bende zevkine bu tür bir site yapmak istiyorum en kötü fragman sitesi ama bir türlü offshore muhabbetine vakıf olamadım, pek üstünde duramadım. Burada ki bilgiler değerli benim içinde

@AlexHost; aynı şey Türkiye ve domain hizmetiniz içinde geçerli mi?

@dikine_solucan; hocam TR olarak offshore aldığınız dmca yediğiniz firma/şahıs kim acaba özelden atabilir misiniz?
Hocam sistem doğru o şekilde de benim endişem her ne kadar sahte bilgi kullansakta kimin log tutup tutmadığını bilmiyoruz, bakıyorum en güvenli denilen popüler olan VPN sağlayıcısı bile log kaydı tutuyormuş. E ne anlamı kaldı şimdi her şey boşa olmuş olacak bu durumda.

Alexhost'un bilgilerine göre hiç bir şekilde log tutmadıklarını beyan etti. Ben bir projeye başladığım zaman büyütmeden bırakmam o işi.

Geçenlerde konusunu da açmıştım digiguardians'tan telif maili geldi şeklinde, hosting lokasyonu TR olduğu için siteyi kapatmak zorunda kaldım verdiğim o kadar emeğin boşa gitmesi koydu. İnat ettim sırf bundan dolayı o yüzden böyle sağlam bir hizmet aramaktayım. Ben siteme yüklediğim hiç bir filmi diziyi telifmiş cartmış curtmuş hiç umursamadan yayınlamaya devam etmek peşindeyim. Yani bu durumda bana yapabilecekleri en fazla tib engeli olması lazım, ondan sonra da dediğiniz gibi domain değişikliğiyle devam etme peşindeyim.

Alexhost'a şu an sıcak bakıyorum. Domain içinde NJALLA kullanacağım.