Sosyal medyadaki iptal ve linç kültürü, ardında yatan cehalet ve cahillik. Neye ve nasıl ne şekil bir teşhis koymuşsun bilemem ama, şu yazdığından pekala senin kara cahil birisi olduğun kanısı rahatlıkla çıkarılabilir. Ne diyeyim bir gün ıslah olursun umarım. İyi forumlar.
Zeynepkoc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sana teşhis koydum.
İki sorunun var.
1- Aşağılık psikolojisi:
Kendini o kadar değersiz hissediyorsun veya normal hayatta o kadar silik, kaaleye alınmayan bir tipsin ki, burada demogaji yaparak, kendi çapında saçmalıklar karalayarak, kendin çalıp kendin oynayarak güya bilgiçlik tasladığını sanıyor ve aklınca egonu tatmin etmeye çalışıyorsun.
2- Yüzsüzlük:

İnsanlar sana hakaret etse de, hakaret etmeden ağzının payını verse de, hiçbir şeyden gocunmuyorsun. Hepsi sana iltifat gibi geliyor.
Bunlara da aklınca felsefik cevaplar yazarak milleti susturduğunu veya alt ettiğini sanıyorsun.
Yani millet yüzüne tükürse de bana mısın demiyorsun, aynen devamke. Bu yüzden hiçbir şeyden etkilenmiyorsun.
Eminim benim bu yorumuma da aynısını yapacaksın. Kendince bilinmeyen kelimeler kullanıp, alâkasız sözcükleri bir araya getirerek ortaya karışık felsefik (!) bişeyler yazacak ve "bakın? Câhil bir bireyin analizini yaptım." falan diyeceksin.
Zavallılık, âcizlik, varoşluk. Başka bir şey değil.
Kim ne söylerse söylesin, forumdan tamamen atılmadığın sürece her gün yeni saçmalıklarını konu diye açmaya devam edeceksin nasıl olsa.
Hadi beni haklı çıkar.