arkadaşımın 1.derece akrabası kanadaya gitti, 5 yıl kaldılar ayrı , şimdi geri dönüyorlar. Huzur insanın içinde, yoksa ne araba ne tesla ne ev mutluluk getirmiyor. Size farklı açıdan gördüğüm için söyleyeyim, amerika kanada saatler çok ters, gittiğiniz an neredeyse istanbuldakki herkese annene babana dahil yabancılaşıyorsun. ikinci konuda trump gelince vatandaslık vermeyebilir
yazdığın herşeyi çok dikkatli okuyup, anlayan biri olarak, benimde istanublda kalma sebbebim aynı, burada iyi bir iş varsa kesinlkle TR daha iyi, kendi memleketin. Ama senin anlattıgına göre 80k toplam maaşlı bir de paramedik riski ile sanırım kalmazdım. 80k iki kişinin emeği ile az.
çocuk güvenlik vs yorumları bence güzelleme, tabi ki herşey oluyor ama ydısında da var, kaç kere abd de okul tarayan manyaklar çıktı vs vs
yukarıda da biri yazmıs zekariyaköy göktürk florya sarıyer gibi yerlerde mülteci vs yok oralarda kalablirsiniz güvenlik düşünüyor olanlara önerim.
kendim için girmek mantıklı değl, cocuklarımn kuzenleriyle ailesiyle sülalesiyle beraber büyümesini tercih ediyorum. ama senin durumunda olsam cocuksuz ve yüksek tutarlı bir iş yokken giderdim. en basiti gider 10 yıl çalışır toplar dönerdim, cocuguma da anadili gibi ingilizce ogretmiş olurdum , ondan sonra dönüp dönmemeyi düşünürdüm. kendinizi şimdiden tamamen gittim yada geri döneceğim gibi sınırlamayın, bence hedef koyun, örneğin 100k usd topladıgımızda gelmeyi düşünebiliriz vs vs gibi, o para ile burada güzel yerde ev alınır, özel bir hastanede calısırsanız belki burada calısarak alamayacagınızı bu sayede alabilirsiniz. ama kesinlikle gidip görmeni, iş yerinden de 15 gün vs izin alıp, kendini garantide tutmanı öneririm