Turanr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dna analizini yapiyorlar sonra bu dna analizini klonlayip yapay oluşum süreci baslatiyorlar.(sahte yumurtalık,sahte döllenme işlemi,sahte embriyonun gelişim yeri) bunları yaptıktan sonra insan yada hayvan normal senin benim gibi gelişiyor o sahte anne karnında.olay bu yani direkt 50 yaşındaki insanı klonlayip 50 yaşında dogurmuyorlar bebek-cocuk-erken-genc diye büyüyor klon ama dış görüşünü varsa genetik hastalıkları aynı oluyor.Son olarak beyni birebir klonlayamiyorlar.Sebebi de beyindeki anılara erişim vesaire suanlik saglayamadiklari için
Zienmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayvanı klonladiklarini duymuştum ama insani klonlamaya çalıştıklarını ilk defa duyuyorum araştıracağım hocam. Ama ölü insan bedenini kullanamazlar diye biliyorum ve sperm halinde klonlayabilirler tekrardan yanlışım olabilir kusura bakmayın 😊
Oo insan klonlama yasaklama getirdiler üstünü güzelce kapattılar, 4 sene önce derste fizik hocamız bile anlatıyordu, insan klonlama şuanda ABD tarafindan yasaklandı işte tam insanları anlayamadıkları için beyindir vb ayristiramadiklari için hatalı denekler oluyor gibi söylendi sonra kapatıldı vb dedi, ama sonra elbetteki gizlice deneyenler olur vb, bende birşey bulamamıştım araştırınca