İzine ayrılın, gidin 1 sene deneyin işte.

Size tecrübe olur, farklı bir hayatı deneyimlemiş olursunuz. Başarısız olursanız dönersiniz

Prm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostlar Selam,
Green card kazandım ve Nisanın sonu gibi amerikada olacağım eşimle beraber gidiyoruz. Bu süreç yakınlaştıkça acaba maceramı arıyorum neden gidiyorum gidip ne yapacağım gibi soruları kendime defalarca sormaya başladım burada memurum eşim de çalışıyor eve 80 bandında para giriyor ama allah sizi inandırsın istanbulda yetmiyor markete gir çık en az 1000 tl , orada daha kaliteli hayat yaşarız diyorum gelecek kaygımız olmaz ama korkuyoruz belki konfor alanını terketmekten belki uzak bir ülkeye gitmekten. Başta hemen gidelim bırakalım arkamıza bakmayalım diyen ben şimdi ağlaya ağlaya gideceğim o derece , etrafımdaki kime söylesem aaa amerika git tabi ülkenin durumu belli değil daha iyi bir hayatın olur diyor ki haklılar maalesef ülkemizdeki herkes umutsuz ama kendi içimde ufaktan bir tırsmıyor değilim. Şu güzelliğimizde var akrabalarımız orada yani biz gitmeden işimiz evimiz eşyalarımız hazır olacak bizim için bu işlemleri yürütüyorlar. Bazen kendime soruyorum Audi Bmw mercedes bunlara binsem ne olacak , bahçeli bir evde otursam ne olacak, nike adidas .. vb markalar giysem ne olacak yani hepsi aynı kal memleketin de diyorum. İşin özü bileti almış olsam bile çook kararsızım . İyi forumlar