Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size Özel web sunucusu kurabilirim konu hakkında imzamdaki whatsapp numaramdan ulaşabilirsiniz.
İnceleyeceğim teşekkürler.

dikine_solucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@AlexHost; kesinlikle istersen pm aklına takılanı sorabilirsiniz.
Hocam şöyle bir durum var alexhost'a sordum herhangi bir DMCA uyarısında müşteri bilgilerini açığa çıkartıyor musunuz diye verdikleri cevap yasal merciler tarafından bir durum oluşursa bilgileri paylaşıyoruz şeklindeydi.

Aynı soruyu ultahost'a sordum verilen cevaplar hiç bir bilgiyi üçüncü taraflarla paylaşmıyoruz oldu, ardından bunun garantisini veriyor musunuz kesin mi diye sorduğumda aynı cevabı verdi.

Biraz daha güvenilir geldi bana ultahost

imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu offshore hostingler dmca sallamiyor tamam ama Google İndex kaldırıyor. Bu durumda ne yapılıyor?
Başka urlden tekrar devam edilir hocam

dikine_solucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben size söyleyim hocam kesinlikle ve kesinlikle türkiye ile çalışma ben yandım siz yanmayın bilgiler her türlü veriliyor forumda bir kişi benim tüm bilgilerimi vermiş hatta ve hatta şifremi bile paylaşmış gerisini siz düşünün
Başta bende hata edip TR lokasyonlu hostingle girdim film dizi işine 2 gün önce DMCA telif maili geldi siteyi kapattım tümden, CF her zamanki gibi anında ötmüş sağlayıcı bilgisini.

ReckRaez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ilgihost; öneririm
Bakacağım hocam teşekkürler.

lazenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en son bura vardı https://njal.la/servers/add/ durum nedir bilmiyorum kullandığım bir kaynak tavsiye ederim kullandığım süre kadar bir problemim olmadı
Evet onu biliyorum domain yönünden çok tavsiye ediyorlar domaini oradan olmayı düşünüyorum ama güzel bir offshore hosting arayışındayım şu an.