Birincisi ben sokak köpeklerine ve sokak kedilerine karşıyım.Neden karşıyım çünkü onları insanlardan koruyamıyoruz.Ya arabayla eziliyorlar y a tecavüze ugruyorlar ya sakat bırakılıyorlar ya da canice öldürülüyorlar.Onları insanlardan korumamız lazım.Bunun çeşitli yolları var.Hükümet çözecek. (siyasete girmesin diye uzatmayacagım) Bu arada hemen sunu ekleyeyim. Özellikle cocuklara saldıran köpek grupları da (yetiskinlere de saldırıyorlar tabi) aslında isin kökeninde insan varlıgının köpek populasyonunu kontrol altına almaması nedenli çiğ etle beslemeleri vb nedenli bu olaylar yasanıyor.
bugunkü kalabalık bilinçliydi. cunku bu dava kamuya mal oldu bu davada kediyi öldüren şahıs ne kadar cok ceza alırsa Emsal Karar olacaktı ki şükür oldu da.Bugune dek hayvan hakları konusunda verilmis en ciddi ceza oldu.yani bir cani herhangi bir hayvana zarar verirse alacagı bir ceza var artık!
gelelim kendi cıkarımıma. birlik beraberlik bulaşıcıdır.cesaret bulaşıcıdır. bugun bu olur yarın bir pedofilinin davası olur bilemem! siyasi söyleme girmek istemiyorum.
yalnız sunu eklicem.sokak hayvanları konusunda yerel secimlerden sonra etkin (ama kime gore neye gore) uygulamaların olacagını dusunuyorum.