Merhaba arkadaşlar elimde bulunan 4 adet siteyi uyguna bırakıyorum alıcısına hayırlı olsun.
Alan adlarını görsel olarak bırakacağım
Her detayını araştırın hak geçmesin muhtemelen sektörü bırakacağım bu yüzden alın götürün

Eksik yanlış bir şey yazdıysam uyarın düzelteyim hak geçmesin.
Site 1 : Genel Blog sitesi. Türkçe Wordpress site news kaydı var. İçerisinde 47 adet makale var. Alan adı .com uzantılı ve bilgi kelimesi içeren güzel bir adı var.
Üzerinde ücretsiz tema var ancak temalar kısmında tema jet de var. isterseniz onu kurarsınız.
3 adet wikipedia kaynak backlink i var tamamen doğal ben almadım 2 tane filmle ilgili maddeyi açarken benim siteyi de kaynak olarak eklemişler. 1 filme ilgili 1 , diğer 1 filmle ilgili 2 adet kaynak backlink i var. (buradaki iki kaynak backlink aynı filmle ilgili wikipedianın farklı 2 dil versiyorunda 1 er kaynak backlink olmak üzere toplam 2 kaynak backlink.) (17 adette ana sayfaya olmak üzere kendi yaptığım görselden gelen backlink i var.) Görsel aşağıda.
Siteye dair sablon ve birkaç görsel aşağıda.
Site adresi: PM İsteyin lütfen
Sitenin aylık getirisi : AdSense Yok
Sitenin açılış tarihi:
223 gün(websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu) (alan adı veya site yaşı arasında fark var mı tam hatırlamıyorum sanırım birkaç gün filan var.)
DA / PA Değerleri :
19/36 (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu)
Kategori / sitenin içeriği: Genel BLOG
Günlük hit sayısı: değişiyor
Ziyaretçi kaynağı: Değişiyor
Domainin yaşı:
223 gün (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu) (alan adı veya site yaşı arasında fark var mı tam hatırlamıyorum sanırım birkaç gün filan var.)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:evet
Hosting dahil mi?: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: bilmiyorum (Kontrol Ediniz)
Banlı olduğu arama motoru var mı?: bilmiyorum (Kontrol Ediniz)
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet
Yazılım lisans sonlanma : Üzerinde ücretsiz tema var ancak temalar kısmında tema jet de var. isterseniz onu kurarsınız.
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: bildiğim kadarıyla hayır yine de kontrol ediniz.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
alan adı veya site yaşı arasında fark var mı tam hatırlamıyorum sanırım birkaç gün filan var.
Son 7 Gün Site 2 : Genel Blog sitesi. Türkçe Wordpress site news kaydı var. İçerisinde 12 adet makale var. Alan adı .blog uzantılı ve bilgi ile ilgili güzel bir alan adı var. Üzerinde temajet teması var.
Alan adı yaşı ve site yaşının arasında fark var mı suan kaç günlük vs hatırlamıyorum bazı sitelerden sorgulatabilirsiniz. Sanırım alan adını aldıktan birkaç gün sonra siteyi kurmuştum.
Son 7 Gün Site 3 : Genel Blog sitesi. Türkçe Wordpress site news kaydı var. İçerisinde 6 adet makale var. Alan adı .com uzantılı ve bilgi ile ilgili güzel bir alan adı var. Üzerinde temajet teması var.
Bu sitenin alan adını hosting alırken .com uzantılı alan adı hakkım var diye almıstım bir süre öyle kösede durdu sonra site actım arada kaç ay fark var hatırlamıyorum.
Öyle hiti vs yok baştan sona ilgilenmek gerek zaten öyle köşede duruyor ne zamandır içerik bile girmedim 6 tane makale var sonucta
Site 4 : İngilizce wordpress site zamanında forumdan birine yaptırmıştım ancak makalelerin hepsini filan girmedim şuan yayınlanmıs 25 adet makale var içerisinde . Ayrıca pc de pdf olarak duran 30-35 adet makaleyi de vereceğim. News kaydı var .blog uzantılı GeneratePress teması var.
Alan adı ve site yaşı arasında kaç gün veya kac hafta kac ay fark var hatırlamıyorum.
Hit yok ilgisizlikten öyle duruyor kösede .
Kısacası sitelerin durumu bu alan adı satın alıp bunları yapıp az cok bir hitet kavusmanın ve onca zamanın maaliyeti az çok tahmin edilebilir. Alan hayrını görsün
4 site için istediğim fiyat 2.500 TL
tek tek satış yok al götür. Firma içi alan adı aktarımı ücretsiz dosyaları da vereceğim.
Ayrıca TR pinli web adsense dahil adsense onaylı .com uzantılı site isteyen şu ilanıma bakabilir
https://www.r10.net/adsense-hesap-al...ik-web-yt.html
Ayrıca yayında olan 2.000 level kelime bulmaca oyunu (android mobil oyun) isteyen varsa şu ilanıma bakabilir.
https://www.r10.net/android-ios-alis...u-satilik.html