Atatürkçü bir kardeşimizsiniz, Merak ediyorum sizce şu an bu mu önemlidir yoksa
bu mu @KOCABAL;
Atatürk profil fotoğrafı koymuşsunuz, Atatürkçü birisinin cehaletle savaştığını düşünerek söylüyorum bunları.
Ülkemde en çok sinir olduğum şey artık şu hayvan sevici BATI STK unsurları olmaya başladı, her propagandanın her kurgu infialin her algı markaj pr işinin ardından bunlar çıkıyor yetti bitti yani.
Hayır bende adalet istiyorum artık, hak ettikleri cezayı bulsunlar şu hayvan-seviciler.
Ülkemizde bir yaraya merhem olmaya çalışın herhangi bir yaraya o yaradan beslenen ne kadar asalak varsa, hemen harekete geçiyor itibarsızlaştırmak için bunların en başında da bu hayvan sevici BATI STK unsurlar geliyor.
Bence bir Atatürkçü olarak, bu cehaletin vücut bulmuş hali üç kuruş için anasını boyayıp babasına satan liboş tayfaların akıl oynamalarıyla savaşın derim.
Daha bugün içimden geçirdim. Bir hayvan için mahkeme salonları hıncahınç doluydu. Tamam güzel bir şey, eyvallah. Lakin aynı insanlar bu doğa katliamına neden susuyor? Sayısız canlı zarar görüyor orada. Üstelik etkisi yıllar sürecek bir şey. Tabiat zehirleniyor, orada yaşayan canlı zehirleniyor, insan zehirleniyor. İnsanlarımız önceliklerini bir gözden geçirmesi lazım. Cambaza bakarken ceptekilerden oluyoruz.