ABD de ev iş hazır demişsiniz böyle bir imkan varsa düşünmeye gerek yok bence ama iş ev yoksa ve hızlı bir şekilde adapte olabileceğiniz bir meslek yoksa işi gücü bırakıp gitmek yerine önce 1-2 haftalık tatile gidin ortamı görün ona göre karar verin derim.
Ev iş hazır hocam yoksa bende dediğiniz gibi yapacaktım 3 hafta bi gidip görecektim ama şu süreçte direk gidip başlayacağız
Yazıp yazıp sildim bende 2 ay sonra açıklanacak green card sonucunu bekliyorum işte :/
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam asıl süreç başladıktan sonra.
Ben 45 yaşındayım. Maaşsız emekliliğime 3 yıl, maaşlı emekliliğime 10 yıl kaldı. Ancak bana çıksa, hiç düşünmeden giderim. Siz daha gençsinizdir muhtemelen. Risk almak mı bu? Evet. Peki bu risk alınır mı? Evet. En azından 1 yıl ücretsiz izin alıp şansınızı deneyin. 1 yıl içinde zaten belli olur. Yapamazsanız ya da beklediğiniz gibi olmazsa, gelir vazifenize devam edersiniz.
Çevremde bir çok kişi böyle hocam 50 küsür yaşındaki insanlar gitmek istiyor neden diyorum ülkede gelecek yok çocuklarımızın geleceği için diyor. Yani maalesef önümüzdeki süreçlerde daha da kötüye gidileceği söyleniyor allah sonumuzu hayretsin.