twitterda çok eskiden beri sahibi olduğum kullanıcı adı satılıktır.
kullanıcı adı devlet kurumlarımızdan biriyle alakalıdır. ilgili kurumun kendisi (_) ile kullanmaktadır.
BU KULLANICI ADINI BAŞKA HESABA TAŞIMIŞ OLSAM BİLE ÖNCESİNDE SONRASINDA HİÇBİR PAYLAŞIM YAPILMAMIŞTIR.
kullanıcı adı 2020 açılış tarihli bir hesapta bulunmaktadır. hesap hiçbir şekilde kullanılmamaktadır. kullanılmadığı halde birçok kullanıcı yanlışlıkla etiketliyor. vatandaş, milletvekili vs. fark etmeksizin gündeme göre her kesimden etiket alıyor.
uzun zamandır aklımdaki konsepti tam olarak tasarlayamadım ve daha fazla boşta durmasın istedim.

fiyat: 5x.xxx TL+
araştırdım fakat eş değerinde kıyaslayabileceğim bir ticaret de bulamadım. bu yüzden aklımda tam bir fiyat belirleyemedim, gelen tekliflere göre hareket edeceğim.

kullanıcı adı için pm

Talip olan kişinin hiçbir şekilde kurumun aleyhinde ve halk tarafından yanlış anlaşılmalara sebep olacak şekilde kullanmaması gerektiğini düşünüyorum. Twitter politikalarını iyice anlamış birisi tabiri caizse oturaklı bir projeyle özellikle de seçim öncesinde, hatta sonrasında bile, güzel işler çıkarır.