Bilmiyorum şimdi yorumları okudum vs ama Ben şahsen başvuru yapmadım.
Şimdi herkes git ne duruyorsun der ama şöyle bir şey söyliyim o kadar ülkeye gittim ve abd o kadar güvenli bir ülke değil Bence, bir kere herkeste silah var şu an abd nin yapısına bakarsan trump gittiğinde ülkede büyük olay çıkmıştı şimdi ise abd kendini toparlayamazsa avrupa dahi kendi içlerinde enerjilerini harcayacaklar gibi görünüyor keza fransada doktor eylenleri vardı geçen günlerde avrupanın bir çok yerinde eylem var maddi durumlardan küçük bir elektrik kesintisinde ülkede bir anda herkes maske takıp hırsızlığa başlar şekle geldi evet bizim ülkemize göre yaşam şartları çok iyi ama onların daha önceki yıllara göre kaliteleri git gide düşüyor ortadoğudaki malum durumdan eli daha da zora giriyor keza böyle büyük bir bilinmezin içine gidiyor bir taraftan rusya bir taraftan çin bastırıyor seçimleri trump alır gibi geliyor şu an süikaste falan gitmezse onun çok farklı planları var, birde para azaldıkça etrafa saldırıyorlar keza nasıl bizim ülkemizde ekonomi daha kötüye gittikçe mültecilere karşı daha bir sivriliyorlarsak abd de bu durum aynı olacak ki oluyor teksas çit ördü biden hayır dedi falan öyle bir olayda atlattı abd bu konumda sizdelerde istenmeyen kategorisine girebilirsiniz eğer sarışın avrupayi bir simanız yok ise nerede ne olacağı belli olmaz para konusunda evet istanbulda para yetmiyor haklsınız hepimiz aynı durumdayız ülkede kimseye şu an para yetmiyor malesef bu kısa bir sürede de toparlanmayacağı aşikar ne yazık ki bizim ülkemiz de ne muhalefet nede iktidar komple bir baştan organize olmaz ise bir çok bir fark olmayacak gibi görünüyor ama gideceğiniz ülke isveç, yeni zelanda ne bilim avusturya filandiya gibi daha sakin hayatların olduğu iç dertlerin çok olmadığı bir üülke olsaydı gitmeniz yönünde evet diye bilirdim ama abd kim ne derse desin biraz soru işareti Bence orada orada akrabalarınızın olması ekstra iyi güzel bir durum bol bol ailenizle sevdiklerinizle istişare edin Bence dediğiniz bmw audi bahçeli ev falan tamamen Nasip ALLAH nasip ederse istanbulda da olur floryada da olur zekeriya köyde de Nasip olmazsa abdde bir şeyler ters gider olur ama tadı olmaz. iyice eşinizlede düşünün gitmeme ihtimalinizde her zaman olsun hakkınızda hayırlısı olsun
Dedikleriniz doğru hocam bunları düşündüğüm için böyle ikilemde kalıyorum bakalım ne olur