orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedan düşünüyorsanız Fluence değerlendirebilirsiniz. Hem yeni model olur hem de gerçekten ekonomik ve konforlu bir araç
sağ olun hocam. Fluence mantıklı bir araç gibi geliyor bana son zamanlarda tam fiyat performans

pantegra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galerilerde ve üreticilerin ikinci el mağazalarında yapabilirsin.
Çok teşekkürler. Bunu araştırayım. Sağ olun.

eTicra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim 2012 model Citroen C4 Confort paket aracıma 400.000 vermiyorlar, siz 2005 model corsayı nasıl 500den satmayı planlıyorsunuz? Akla mantığa uygun değil. Bir de bu modelde 96 bin km araç bi 10 yıl garajda unutulmamışsa imkansız.
Hocam Citroen yani Fransız otomobili ile Alman otomobilini kıyaslıyorsunuz. Ki zaten fransız ve italyan arabaları oldukça ucuza satılıyor biliyorsanız. Modeli düşük olabilir ancak km düşük olduğundan kurtarır yanı oluyor. 2020 modellerde bile 100 bin üzeri km görmek normal artık.

ak4y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aracımın emsalleri 450-460bin tl arasında geziyor. Çok temiz olduğundan takasta 500 civarı fiyat düşünüyorum (takaslarda fiyatı yüksek sayarlar genelde).

Hocam o 450 460ı 420ye 400e bile veriyorlar 500 civarına imkanı yok o aracın değerlendirilmesinin hele ki takasta bu fiyatlar imkansız
Hocam sanırım sorumu okumadınız. Ayrıca emsallerine size zahmet bakarsanız sevinirim. Sarı sitede, instagramdaki ilanlara göre daha ucuz araçlar bulunuyor, oraya bakabilirsiniz.

By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
takasta karşı tarafında fiyat yükselteceğini de düşünürsek, 100-150 ye üst segment zor gibi.
Üst segment aramıyorum, 2015 civarı arıyorum.