Böyle motorcuardan nefret ediyorum, zaten kask da yoksa esgal bellidir. Büyük ihtimal her 1 km'de 10 tane trafik kuralını ihlal ediyor. Sen kimsenin umurunda değilsin zaten, bari diğer insanların hayatını mahvetme. Sanıyorlar ki ben motorcuyum oradan geçerim, kaldırımdan giderim, kirmizida geçerim şöyle böyle. Bakın işte Türkiye'de motor kazalarinin %80'i böyle kullananlar yüzünden oluyor yoksa motosiklet çok da riskli bir şey değil adam akıllı kullanirsan. Yolda dengesizler var mı arabalar için, tabii ki çok fazla var. Ama ben de bir motorcu olarak bazı denyolardan bıktım. Daha bugün ya... O kadar iyi biliyorum ki tersten bir denyonun gelecegini, adam kör noktadan, ters yoldan hızla geliyor, neyse ki yavasladim öngörüm kuvvetli olduğu için.

Geçmiş olsun hocam. Motorcu iyilesirse lütfen tazminat davası açar misiniz kendisine.

Bu arada araba kullananlar lafım size. 50 km hız limiti olan yerde ben 45-50 ile giderken sanki motosiklet bisikletmis gibi arkamdan korna çalıp, el hareketiyle de yolun kenarına git diyip 60-70 ile gidiyorsunuz, akrabalarinizin kulakları çok çınlıyor. Motosiklet bir ARACTİR! ve her araç gibi şerit işgali yapabilir, kenardan git diyip durmayın. Herkes kurallara uysun yeter artık...

Sonra şeridinde dümdüz giderken önüne kıranlar, silme bir şekilde şeridine girip makas atanlar neler neler var. Motosiklet sürücüleri den nefret ediyorum ama araba suruculerinden daha da...

Zira motosiklet hata yaparsa kendi canına kıyar, ama araba bile bile bu hataları yapıyorsa cinayete teşebbüs demektir bu.