enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz kötü insanlara denk gelmiş olabilirsiniz ancak sizin de dediğiniz üzere insanlar yadırgama ve yargılama üzerinde çok becerikli.

Her zaman işin 2 tarafı olmuştur. Siz çalışan olarak kendi gördüklerinizi söylemişsiniz. Bende küçük bir işletme olarak kendi bildiklerimi aktarayım,
1-)Bugün sosyal medyada XXXX maaş veriyoruz çalışacak işçi - usta bulamıyoruz diyenlerin %99u kolpa yalan.
Bu durum benim içinde geçerli. Artık insanların çoğu fiziksel işler yapmak istemiyorlar. Bunu uzun uzadıya anlatmaya gerek yok şu an dijital iş yapılan bir platformdayız sonuçta. Bir kişiyle anlaşıyoruz sabah geliyor iyi güzel. Öğlen bir geliyor benim x sebebiyle gitmem gerek çalışmak istemiyorum teşekkürler. Bu sadece maaş ile alakalı bir durumda değil inanın. İnsanları zorlayan bir işletme de değilim ben.
Hocam,
işe aldığınız personel x sebeple ertesi gün gidicem diyormuş konusunda merak ettiklerim var cevaplarsanız memnun olurum doğru anlayabilmek için.
Öncelikle işe aldığınız personelden mesai saati olarak işe geliş ve gidiş saatini ve haftada kaç gün çalıştırmak istediğinizi öğrenmek isterim. Birde işe başladığı ilk günden itibaren sigortalı olarak mı başlatıyorsunuz? Birde maaş olarak asgari ücret midir? Bu soruların cevaplarına göre size ancak hak verebiliriz.