AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar, uzun süredir java diliyle native android uygulamalar geliştiriyorum. Fiverrde ikinci seviye satıcı rozetim var, codecanyonda satışa sunduğum birçok projem var. Bireysel projeler, orta ve küçük işletmeler için sıfırdan uygulama geliştirme, var olan uygulamalara yeni özellik ekleme ve bug çözümü konusunda hizmet veriyorum. Size bu konularda yardımcı olabilir, projelerinizi hayata geçirmenizde profesyonel destek verebilirim.
Fiv.err-Codecanyon-Github

Ne ile çalışıyorum?
  • Projelerinizi android studioda java diliyle inşa ediyorum.
  • Backend için firebase konusunda oldukça tecrübeliyim. Real time, firestore, storage, hosting, cloud function, remote config vb. servislerle pek çok uygulama geliştirdim.
  • Ancak php ile yazılmış bir apiniz varsa onu da kullanabilirim. Basit projeleriniz için backend kısmını ben hazırlayabilir, apinizi php ile kodlayabilirim.
  • Google maps ve places apileri konusunda deneyim sahibiyim. Bu konuda pek çok uygulama geliştirdim, projelerinizi hızlıca hayata geçirebilirim.
  • Genel olarak google servislerine hakimim ve bu konularda yeni şeyler öğrenmeye açığım.
  • Temel olarak bir servisten aldığı verileri gösteren, servisle etkileşime geçen uygulamalar konusunda derin tecrübeye sahibim. Bu tür projelerinizi hızlı ve verimli şekilde yapabilirim.
  • Telefonun kendisi ile içli dışlı olan uygulamalar konusunda deneyim sahibiyim. Servisler ve receiverlerle istediğiniz kodlamaları yapabilirim.
  • Lokalde çalışan uygulamalar için sqlite ve room konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık veritabanları için destek verebilirim.
  • Erişilebilirlik servisi ile bot uygulamalar geliştirme konusunda tecrübe sahibiyim. Karmaşık veya basit işlemleri yapacak bot uygulamalarınızı geliştirebilirim.
  • Arayüz tasarımında profesyonel olmamakla birlikte arayüz tasarımı için adobe xd kullanıyorum. Kendi arayüz tasarımınızın üstünde çalışmamı isterseniz bana xd, figma, photoshop, illustrator formatında iletebilirsiniz.
Nasıl çalışıyorum?
  • Öncelikle benden isteğinizi olabildiğince net bir şekilde ifade etmenizi bekliyorum. Mümkünse detaylı bir belge gönderin. Uygulamadan beklentinizi, istediğiniz özellikleri yazın. Eğer böyle bir belge oluşturmayı bilmiyorsanız soru cevap şeklinde beklentilerinizi anlar ve sizin için bu belgeyi hazırlar onay için size gönderirim.
  • Bu istekler incelenir ve son hali verildikten sonra size bir teklif iletilir. Teklif sizin için uygun ise sipariş başlatılır. Teklif uygun değilse gerekli revizyonlar yapılır ve daha uygun bir teklif gönderilir.
  • Uzun süreli siparişler için belirli aralıklar demo gönderilip incelemeye sunulur. Kısa süreli siparişlerde direkt teslimat olur.
  • Siparişin başında ne üzerine anlaşmışsak, teklif detayında ne varsa yapılır ve o şekilde teslim edilir. Sipariş boyunca veya sipariş sonunda yapacağınız ek istekler için ekstra teklif gönderilir.
  • Tüm iletişimi c.awoapp@gmail.com mail adresi üzerinden sağlıyorum. Whatsapp veya skype kullanmıyorum. Sesli görüşme yapmıyorum, söz uçar yazı kalır.
Size ne vaat ediyorum ve ne bekliyorum?
  • Müşterilerimden beklediğim açık ve net olmalarıdır. Siz bana isteklerinizi ne kadar açık ve net ifade ederseniz ben size o kadar net bir teklif iletirim ve iş o kadar kısa sürede biter.
  • Ben size dürüst bir ticaret sunuyorum. Bir şeyi bilmiyorsam bilmiyorum derim, yapamıyorsam yapamıyorum derim. Müsait değilsem müsait değilim derim. Her hafta dedem ölmez cenazeye gitmek zorunda kalmam, bilgisayarım çökmez, karım doğum yapmaz. Velev ki öyle bir şey oldu iadenizi hemen yaparım, işinizi yaptıracak başka biri bulursunuz.
  • İletişimi sadece mail üzerinden sağlıyorum. Whatsapp, sesli arama, skype kullanmıyorum.
  • Potansiyel müşterilerimden beklentim isteklerini açık ve net şekilde ifade etmeleri, bunları yazıyı dökebilmeleridir. Bir iş ilanı için yazmak pek uygun olmasa da bunu belirtmek zorundayım ki ne istediğini bilmeyen müşteriyle çalışmayı tercih etmiyorum.
  • Konumda hiçbir şekilde gelir vaadi yoktur. Bu konuda bir danışmanlık veya eğitim vermiyorum. Kimseye boş hayal satmıyorum. Burada sadece gerçekler var.
  • Minimum sipariş talebim 50 dolardır. 50 doların altında kalacak olan istekleriniz için yardımcı olamam.
Mobil uygulamalar için bot yazıyormusun