Benim ki daha çok zevk olduğundan böyle bir projeye giriştim hocam, uzun zamandır film sitelerine hayranlığım vardı, kendime ait olan kendi içeriklerimi paylaştığım bir sitem neden olmasın dedim, korkmuyorum bu tip durumlardan en fazla dava bile açılsa maddi olur onu da bir şekilde öderim diyorum, zamanının en büyük sitelerinden olan dizimag bile ne kadar süre sonra yargılandı.
Hocam geçmiş olsun, okuduğum %50'lik kesim herhangi bir sıkıntı olmadı yıllardır bu işi yapıyorum diyor, diğer %50'si bu işe başladıktan 1 ay sonra dava açıldı diyor, anlamıyorum kim nasıl davalık oluyor başkası nasıl yıllarıdır sorunsuz götürüyor. Sizinki nasıl oldu açıklamak isterseniz dinlerim.
Valla hocam hosting TR kaynaklı, cloudflare kullanıyorum ama onların da istendiği durumda bilgileri verdiğini biliyorum, yakın zamanda dmca sallamayan offshore hostinge geçiş yapacağım.
Amman Amman kardeş ne yaptın sen digiguardian ensende sana söyleyim bak hemen kapat o hostu direk dmca dan etkilenmeyen bir sunucuya geç hemde hemen benden sana demesi valla türkiyedekiler bilgilerini hatta ve hatta şifrelerini bile veriyor hepsi hemde vemem ben diyen de yalan söyler kimseye inanma ben o zamanı geçirdim sen geçirme kardeş aman