Valla hocam ben yaklaşık 3 sene bu adamları hoc takmadan hiçbir içeriği de değiştirmeden devam ettim.
Sonuç olarak yasal olarak birşey olmadı ama sdomaini bütün servislerden engelletti adamlar.
Benim başıma bela olan firma socradar di.
Domain komple çöp oldu, daha sonra 301 çektim devam.
Şu an hala cirpiniyorlar kapatın siteyi diye ama kapatsam aç kalırım.
Benim ki daha çok zevk olduğundan böyle bir projeye giriştim hocam, uzun zamandır film sitelerine hayranlığım vardı, kendime ait olan kendi içeriklerimi paylaştığım bir sitem neden olmasın dedim, korkmuyorum bu tip durumlardan en fazla dava bile açılsa maddi olur onu da bir şekilde öderim diyorum, zamanının en büyük sitelerinden olan dizimag bile ne kadar süre sonra yargılandı.
4 senedir yargılanıyorum. Sen bilirsin.
Hocam geçmiş olsun, okuduğum %50'lik kesim herhangi bir sıkıntı olmadı yıllardır bu işi yapıyorum diyor, diğer %50'si bu işe başladıktan 1 ay sonra dava açıldı diyor, anlamıyorum kim nasıl davalık oluyor başkası nasıl yıllarıdır sorunsuz götürüyor. Sizinki nasıl oldu açıklamak isterseniz dinlerim.
amam kardeş dikkat et bak site barındırdıgın vps felan tr deyse dikkat et bilgilerini veriyorlar affetmeden ben 1 senedir ne çekiyorum ya forumdan birinden vps aldım bilgilerimi vermiş digiguardian a adam yine insanlık yapıp beni aradı kaldır içerikleri diye ben tüm kaldırdım içerikleri o yüzden sende buna çoook dikkat et aman
Valla hocam hosting TR kaynaklı, cloudflare kullanıyorum ama onların da istendiği durumda bilgileri verdiğini biliyorum, yakın zamanda dmca sallamayan offshore hostinge geçiş yapacağım.