Öncelikle size geçmiş olsun diyorum.
Geçen hafta başımızdan geçen mevzu; Teyzem geçen hafta pazartesi günü ayağım çok ağrıyor diye gelinine ve teyzemin oğluna söyleniyor ki teyzem öyle kolay kolay sesini çıkarmayan sessiz bir kişiliğe sahiptir. Neyse alıyorlar arabaya teyzemi hastaneye götürüyorlar doktor bakıyor bir şey yok deyip gönderiyor. Aynı gün ikinci bir hastaneye daha götürüyorlar orda ki doktorda önemli bir şey yok yaşlılıktan deyip gönderiyor.
Neyse ikinci gün yani salı günü daha önce ayak parmağının birini alan doktor özele geçtiği için oraya götürüyorlar ve doktor bakar bakmaz hemen buna müdahale ettirmeniz lazım ayak gidebilir deniyor, ve bölgede ilçe devlet hastanesine götürülüyor. Doktorlar bakıyor hemen ameliyata almamız yoksa ayak gidecek diyorlar ve ameliyata alıp yoğun bakıma yatışı yapılıyor. Aynı gece durum ağırlaşıyor ve bir ameliyat daha yapıyorlar. Ertesi gün gündüz oluyor, ağrılar gittikçe ağırlaşıyor ve üçüncü ameliyat sonucunda bacak diz üstünden alınıyor. Şuan halen yoğun bakımda ve günde bir kişiye kırk nazla gösteriyorlar.
Şimdi siz olsanız o hiç bir şeyi yok diyen iki doktoru ne yaparsınız. Teyzemde damar tıkanıklığı varmış, ve müdahalede çok geç kalınmış. Ne desem boş ağır konuşsam içerisi bu zamanda hiç çekilmez. Yazık yazık.
Daha öncede annemi diz ağrısından hastaneye götürdüm, doktor tahlillere baktı baktı sonra içeride başka doktorun yanına gitti kulağına eğildi birşeyler fısıldadı bende uzaktan kulak misafiri oluyorum ve dudak okumayla ne demek istediğini çözmeye çalışıyorum. Danıştığı doktor lağman yaptır gönder yaa diyor.

) Yaa inanabiliyor musunuz, adam ne olduğunu bulamıyor lağman yapacaz diyor. Dedim lağman falan annemde yaptırmaz bende istemiyorum. Bir tane dikloron iğne vurun biz gidelim. Neyse bşraz sert konuşmamla da olsa dikloron iğnemiz vuruluyor evimize gidene kadar ağrıdan eser kalmıyor.
İşte sağlıkta geldiğimiz nokta budur dostlar. Öyle isterlerse gitsinler demekle olmuyor!!! Başa gelmeyince insan ağzına geleni çok rahat söyleyebiliyor.