Ne için kullanacağınız önemli. Ben 12-13 senedir kullanıyorum, çok memnunum. Ama pek çok hizmetini kullanmadım halen daha.

Alkol satan işletmeler (alkol sattığı resmî olarak belli olan işletmeler) ve sair yerlerden alınacak alkol ürünlerinde kart geçmez; bu doğru. Kendi bilgilendirmeleri bu yönde.

Yurtdışı işlemlerde ilk işlem CVV kodu olmadan yapılırsa onaylanmaz. Sonraki işlemlerde ise kabul eder (mail order yönteminde CVV kullanılmıyor)

12-13 senedir hiçbir zaman TL cinsinden gönderimlerde EFT ücreti ödemedim. Tabii SWIFT işlemlerinde durum değişiyor ama onda da yüksek ücretler yok, başka bankalarla kıyaslanırsa. Kart aidatı eskiden beri hiçbir zaman olmadı.

Kartın asgari ödeme tutarı, topam taksitsiz alışverişlerin tamamı kadardır. Yani borcunuzun (taksitli olanlar hariç) tamamını ödersiniz.

Kart işlemleri son derece güvenlidir, Kuveyt Türk kadar iyisini bu konuda görmedim. Güvenlik üst düzeyde olduğu için sorunlu işlemlerde tüketici yanındadır. Bu 12-13 senelik kullanımım süresince, 2 sefer Facebook'da yetkisiz işlem oldu, ikisinde de itiraz üzerine aynı ekstre içinde iade yapıldı.

Mobil uygulaması çok güzel bence, çok kullanışlı buluyorum diğer bankalara göre.