Merhaba arkadaşlar yakın zamanda yaptırmıs olduğum kelime bulmaca oyunu uygulamamı satışa çıkarıyorum.
Reklam çıkmadım bazı plan değişiklikleri oldu muhtemelen sektörü bırakacağım alıcısına hayırlı olsun.
Eksik yanlış yazdığım bir yer varsa lütfen uyarın düzelteyim hak geçmesin.
Uygulama Şuan Play store'da yayında yani doğrudan sizin hesaba aktaracağız herhangi bir test sürecine vs gerek kalmayacak
Reklam çıkmadım aslında çıkayım deniyeyim diyorum ancak sektörü bırakmak istiyorum zaten siteleri vs de satısa cıkardım.
Admob Adsense vs hesaplar hariç sadece uygulamayı satıyorum. Kaynak dosyaları bende yok ancak reskin yaptırdığım yerle tanıstırırım sizi ilerde geliştirmeye yönelik bir ihtiyacınız olursa kendisiyle iletişim kurarsınız.
2.000 levelden olusuyor Türkçe Kelime Oyunu. (Uygulama ingilizce idi Türkçe'ye çevrildi. Coin sistemi ADS kapatma gibi market yapısı var. Fiyat vs belirledik aktif suan satışa açık. İsteyen aldıktan sonra uygulamada bazı değişiklikler yapabilir herkesin ticari bakışı farklı tabi.)
Oyun bildiğimiz kelime bulmaca oyunu adı gayet güzel ve akılda kalıcı. Ödüllü reklam, ipuçu ,harfleri karıştırma gibi özellikler var belirli puan ile kullanılabilien. Bildiğmiz Kelime Bulmaca Oyunu işte.
Eş dost yükledi biraz oynadı (sosyal medyada yaptığım paylaşımlarda indiren oldu mu bilmiyorum) simdiye kadar ki kazanç aşağıda ve reklam çıkılsa durum ne olur maalesef kestiremem bu sektörün yabancısıyım doğru düzgün bir tecrüben yok. Dediğim gibi plan değişikliğinden dolayı satıyorum reklam çıkıp deneseydim belki fikrim değişirdi özellikle maddi sebeplerden diyeyim.
Bir oyun bulup belirli ölçüde reskin yaptırma ve geçecek süreci bekleme ve hesabınız yeniyse şayet test sürecini geçme vs vs birçok uğraştan kurtulacaksınız. Direkt sizin hesaba atacağız hafta içi olduğu için yüksek ihtimal cuma günü filan hesabınızda olur. Allah alana helalinden bol kazanç nasip etsin hayrını görsün diyelim.
Görüldüğü üzere uygulama henüz yeni. Bazen satmayıp reklamı denesem mi diyorum da neyse işte... Eş dost birazda ben oynadım herhangi bir reklam çıkılmadı. (Orda burda paylaştım bir de eş dost rica meselesi işte.)
İlandaki tüm istatistiksel veriler gün geçtikçe güncelliğini yitiriyor aşağıdaki görseller ilanı gördüğünüzde güncel sayılmayacak bilginiz olsun
Uygulama adı : -- Kelime Oyunu
Uygulama linki : Link ve isim ciddi alıcıya pm ile verilecek.
Yayınlanma zamanı : Yeni bir uygulama tam tarih hatırlamıyorum
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Var
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Birkaç günlük ve reklam çıkılmadı.
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : İndirme sayısı henüz yansımadı ancak 10 dan az diye biliyorum eş dost indirdi.
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Eş dost
Günlük aktif kullanıcı sayısı : Eş dost
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Kaynak dosya yok aldığım kişi ile tanıştıracağım.
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Yok sadece play store
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Bilmiyorum bir mobil uygulama hizmeti veren web siteden aldım
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : bildiğim kadarıyla hayır biraz yabancıyım bu işlere
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : -
Geliştirici hesabı dahil mi? : Hayır sadece uygulama
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Bildiğim kadarıyla hayır yine de anlayan kontrol etsin
Uygulama satış fiyatı :
6.500 TL öldürmeyecek teklifte bulunabilirsiniz.
Türkçeleştirme vs gibi reskin maaliyetini biliyorsunuzdur. 2000 level kelime bulmaca oyunu ayrıca test süreci gibi bir durum olmayacak. Alıcısına hayırlı olsun.