Sizleri burada görmek ne büyük şeref.
GIGASPEED, TBTNET ASLA ÖNERMİYORUM.
Taze yaşadığım bir süreci anlatayım, dönüş veya yardım alamadığımıda belirterek;
Başvururken 2 seçenek sunuldu
1)Evde Kurulum (Ücretli)
2)Kapıda Kurulum (Ücretsiz)
2. seçeneği seçip ücretsiz yaparsanız iç tesisat,
modem kurulumu vb sizin sorumluluğunuzda elektrikçi çağırmanız gerekir diyorlar.
Ben 1. seçeneği seçip 500TL ödemeyi kabul ettim gerekirse elektrikçi vb. uğraşmayım gelsin yapsınlar diye. Fakat söyledikleri sizin elektrikçi çağırmanız gerekiyor. O zaman neden benden 500TL kurulum ücreti alıyorsunuz ? Bu tamamen bir aldatmaca 2 seçenek arasında hiç bir fark yok insanları kandırmak için fazladan 500TL talep ediyorlar. Üstelik bunu görüştüğümde ve sürecin iptal edilmesini ve paramın iade edilmesini istediğimde ise hiçbir detay vermeden telefon önce suratıma kapatıldı. Daha sonra ise hiç hizmet vermedikleri halde 400TL bedel çıkarttılar.
Yukarıda açıkca çift taraflı imzaladığımız sözleşme 5.a maddesi benim seçip imzaladığım ve kendilerine gönderdiğim. Ankastrede ki bağlantıyı bile yapmamışlar buna rağmen.
Savunmaları ise 5c maddesinde elektrikçi sizin çağırcağınız yazıyor olabilir ama 5a'da gigaspeed'in destek vereceği yazmıyormuş. Peki 500TL ücreti ne hak ile talep ediyorsunuz? Sanki 500TL'ye kurulum satacak(mış) gibi yapıp, anlamayan insanları kandırıp fazladan hiç bir şey yapmadan para almak için mi ?
Müşteri yorumu isteyen arkadaşlar;
@cmlndz;
@zLuhu;
Mehmet hocam ben geçtiğimiz cumartesi Türksat Kablo başvurusu yaptım 1000/20 verdiklerini söylüyorlar. Antalyada iken 5 yıl boyunca Türksat Kablo kullanmıştım 100/15 veriyorlardı ve 1 kere bile 99 aldığımı hatırlamıyorum 5 yıl boyunca bir kere bile sorun yaşamamıştım. 2 sene önce bu dairemi aldıığımda türksat yoktu mecburen kapatmak zorunda kaldık ama geçenlerde türk telekom sözleşmemin bittiğini gördüm ve tekrar Türksat Kablo baktım bu geçen 2 yıl içinde burayada hizmet getirmişler direkt başvuruyu yaptım kurulum için ekip beklemekteyim şu an.