bedirhan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım sırf egosu için adam ban atıyor. Sence ban atman benim umurumda mı ? İstersen süresiz kapat gram umurumda değil. Sırf egon için atmışsın 1 hafta ya ona kahkaha atıyorum eee ne demişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar burdan ekmek yediğimi ispatlarsen senden özür diler geçerim ama zamanında konu açılmak için atılan ve herkesin yaptığı tradeleri ticaret zannetmişsin. İp adresindende bakabilirsin başka hesabım var mı yokmu diye. Neyse bazı yalakalar gelmeden hadi eyw
bedirhan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce ekmek yediğin yeri kötüleme diyorsun şimdide forum kültürü diyorsun. Soyledigim şeylerin tek bir yanlışı bile yok ama senin gibi forum yalakaları bir yerden çıkıyor yapacak bir şey yok . Değil 1 1000'de olsan yanlışına yanlış der gerekeni deriz . Ha bu arada forum kültürü falan deme lütfen gören diyecek 100 yıllık herhangi bir forum üyesi
Egosu için ban atıyor dediğin adam, senin burada güven içinde bulunman için hiçbir karşılık beklemeden gece gündüz çalışıyor. Ama senin gibi foruma 5 kuruş faydası olmayanlar da gelip, burada caka satıyor. Bu forumda senin gibi kişileri istemiyoruz. Buranın huzurunu bozan, emeğe saygısızlık yapan kim olursa olsun, kendisini dışarıda bulur. Seni de süresiz olarak dışarı aldım. Multi üyeliklerinle gelebilirsin ama yine uzaklaştırılacaksın. Bunu unutma.