Merhaba r10 ailesi biraz kafanızı şişirecem ama özür dilerim

ben asosyal biriyim meslek lisesi okdum insanlar ile aram pek iyi olmadı liseye başladığımda bir çocuk ile tanıştım yaklaşık 5 yıldır yakın arkadaşım olurdu kendisi saf iyi niyetli olduğumdan dolayı çabuk inarim çoğu şeye
geçen sene bir şanstır hiç kız arkadaşım olmamıştı üç flörtüm oldu erkek arkadaşıma güvendiğimden tanıştır ederdim sorun burda başladı ben bir süre sonra flörtlerim ile ayrıldığımda bu arkadaşım kızlar ile çok yakın arkadaşı olmaya başladı birinci de göz yumdum ikincide göz yumdum son olayda dayanamz oldum
son ilişkim gayet normal giderken birden konuşmak istemediğini söyledi ama benimle konuşmazken yakın arkadaşım ile konuşuyordu fazla takmadım kafaya o kızın konusu açıldığında hep bir onu kayırma koruma haline bürünüyordu ilk baştan tahmin ediliyordum ve haklıda çıktım 4 gün önce konser oldu ve bu erkek arkadaşıım ile konsere gittik o kargaşada konuşmadığını söylediği o kız ile konuştuğunu gördüm resmen kaçıyordu telefonu benden o gün gece kafama düşünceler girmeye başladı herşey yerine oturdu daha önce tahmin ettiğim gibi sevgili olmuşlar bugün sabah yanıma gelmesini söyledim senin yaptığın bana göre hiç yakışır değil yollarımızı ayrıma zamanı geldi diyerek gittim akşamına küfürlü üslup ile o kıza dair ne versa silmemi söyledi bazı şeylerdan dolayı ss almayı yada mesajları fotoğraf arşiv yapmayı severim hiç yapmayacağım birşey ne kendi fotoğraflarım vs hepsini tek kalemde sildim

çok küfür etmek istedim ama yapmadım

siz olsanız ne yapardınız abi kardeş tavsiyesi istiyorum sizden