Merhaba R10 üyeleri,
Geçen hafta 18 yaşına girdim ve artık banka hesabı ve kripto hesabı açabiliyorum.
18 yaşından küçük bir arkadaşım, kripto para piyasası hakkında bilgi sahibi Bu nedenle, açtığım kripto para hesabını kendisi kullanarak işlemler yapmak istiyor.
Ancak bu durumun bazı risklerini düşünüyorum. Yasal olarak böyle bir işlem yapmanın bir sakıncası var mıdır? Güvenlik ve finansal riskler konusunda endişelerim var. Bu konuda deneyimi olan veya tavsiyeleri olan herkesin yardımını rica ediyorum.
Başka bir kişinin kripto hesabını kullanmanın riskleri nelerdir ve ne gibi önlemler almalıyım? Bu konuda tecrübelerinizi veya bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Bitget isimli kripto para uygulamasında hesap açmak için sanırım banka hesabımın olması gerekiyormuş ve banka hesabım ile kripto hesabımı doğrulamalıyım
Eğer hesabımı arkadaşıma verir isem benim banka hesabım ile doğrulanmış bir hesap olduğu için benim başım belaya girer mi bunun hakkında fikirlerinizi belirtir ve bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum