ben çok gördüm.kedi/köpekle aynı ortama girince hapşurmadan duramayan,vücudunun her yerinde kısa sürede kırmızı kırmızı kabarcıklar çıkan vb kişiler gördüm bizzat.mesela bizde kedi var,kuzenimde seviyor kedileri ama uzaktan mecburen.sürekli besler,alerji oldugu halde bazen dayanamaz ve yanına gider filan...liseden,ünidende benzer arkadaşlarım oldu.
ben şahsen bu sözü çok kullanırım.2000 yılında başladım netden para kazanmaya,kolay kolay da türklerle iş yapmamaya çalıştım.nadir şekilde iş yaptıgım türklerdense % 90ı beni pişman etdi.şuanda mesela ürün satmaya çalışıyorum trendyolda filan ve türklerle iş yapılmaz arkadaş diye günde 2-3 kez kesin söyleniyorum ki az iş yaptıgım halde böyle.yani daha aktif bi satışım olsa,daha çok söylenicem çünkü dogru.mümkün oldugu sürece yabancılarla çalıştım bu geçen yıllarda ve yabancılardan gayet memnunum.fırsat bulabilirsem inşallah,ilk fırsatda yabancılarla devam etmek isterim ticaretime.
Ben de aynı durumdayım hocam. İlgi çekmek, zengin görünmek, eğitim satmak için söyleyen kişilerden bahsettim. Burada 2000 tl olan hesabı, hizmeti yabancılar $10000'a satabiliyor. Ülkemizde de böyle kişiler var ama geri kalan kısımdaki çoğu kişinin hayatı yalandan ibaret.