Selamlar. Böyle arada sırada aklıma geliyor. "Ulan kolpa yapıyor" bunlar diye. Mesela bana böyle gelen şeyleri söyleyerek ben başlayayım;

-Yazın günde en az 3 kez duş alırım. Yoksa hayatta rahat etmem diyenler. (Hangi ara 3 kez duş alacak vakit buluyorlar?)

- Sabahları kahve içmeden asla kendime gelemem diyenler. (Kahveyi bende severim ama içmediğimde de gayet kendime geliyorum.)

- Ben kediye/köpeğe asla dokunamam, benim alerjim var diyenler. (Gidip hususi test mi yaptırdın? Sanmıyorum. Tiksiniyorum diyemiyorlar. Hem de hiç gerçekten alerjisi olan bir insan tanımadım. Semptom gösteren yani.)

- Dış güzellik önemli değil, iç güzellik önemli. Ben iç güzelliğe bakarım diyenler. (Ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Her insan ilk olarak dış görünüşe bakar ve buna göre konuşma, tanışma vs. gelişir.)

- Sinek, arı vs. görüp aşırı derecede tepki verenler. (Karşında kaplan yok yani. Bağırma, korkma. Az tepki ver.)

- Benim hayatım çok düzenlidir. Her gün plan yapar ona göre yaşarım diyenler. (Dünya hali. Neyin ne olacağı belli olmaz. Bence her gün plana sadık kalamazsın. İlla ki bir şeyler gelişir.)

Daha çok var böyle bende ama sizden ne gelecek onu merak ediyorum. Hadi herkes böyle olan düşüncesini yazsın. Bence kesin vardır.