Merhaba arkadaşlar zamanında bir başkasından satın aldığım öyle duran keşfeti açık blog siteyi satısa çıkarıyorum alıcısına hayırlı olsun.
Alan adını öğrendikten sonra artı ve eksileri mutlaka araştırın hak geçmesin.
Semrush vb. yerlerden mutlaka siteyi araştırın hak geçmesin bir site hakkında olabildiğince bilgi edinmeden satın almamak lazım
Eksik yanlış yazdığım bir yer varsa mutlaka uyarın düzelteyim.

Kısa Özet
Türkçe Wordpress site
İçerisinde 43 adet makale var. Satın aldıktan sonra genel bir düzenleme yapmıştım 1 adette makale yazmıstım öncekileri ben yazmadım.
Site geçmişi hakkında doğru düzgün bir bilgim yok.
Com.Tr uzantı Alan adı Metunic'te
Üzerinde Teme Jet teması var.
Keşfeti yanlış hatırlamıyorsam kasım ayı içerisinde acıldı ben zaten bir yazı girdim o da keşfete düşmedi keşfete uygun maöale yazmak lazım malum.
News kaydı var.

Site için istediğim fiyat 3.000 TL

Şablon ve Görseller

Site adresi: PM İsteyin lütfen
Sitenin aylık getirisi : AdSense Yok
Sitenin açılış tarihi: 1 Yıl 56 gün (moradam seo sitesinin gösterdiği yaş bu) (alan adı veya site yaşı arasında fark var mı bilmiyorum.)
DA / PA Değerleri : 13/36 (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu)
Kategori / sitenin içeriği: BLOG
Günlük hit sayısı: değişiyor
Ziyaretçi kaynağı: Değişiyor
Domainin yaşı: 1 Yıl 56 gün (moradam seo sitesinin gösterdiği yaş bu) (alan adı veya site yaşı arasında fark var mı bilmiyorum.)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:evet
Hosting dahil mi?: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: bilmiyorum (Kontrol Ediniz)
Banlı olduğu arama motoru var mı?: bilmiyorum (Kontrol Ediniz)
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet
Yazılım lisans sonlanma : Tema Jet
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: bildiğim kadarıyla hayır yine de kontrol ediniz.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

9 Mart

10 MART

Bu görseldeki işaretli alan sizi yanıltmasın bir orgnanik hit sisteminden siteme hit göndermişitim. Kelimelerde faydası olur mu bilmiyorum.

Ayrıca yine keşfeti açık pinli adsense dahil satılık site isterseniz şu ilana bakın https://www.r10.net/yeni-site/401411...i-satilik.html