Graphics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S.a hayırlı günler hayırlı ramazanlar arkadaşlar bugün benim bazı hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılmış hatta fb hesabımı almışlar mail geldi gelen mail üzerinden kendi fb hesabımı kurtardım fakat telefonu yeni aldığım için eklenen e posta hesabını silemedim evde pc den girişyapıyordum ordan silerim diye düşünüyordum ki eşim msj attı onun hesabıda çalmışlar fakat onun mailinde uyarı e postası yok onu geri alamadım şifrelerimde özel karakter ve harf rakam var tahmin etmesi zor şifremi unuttum diyip şifre sıfırlasa e postaya erişemiyor öyle olsa e posta hesaplarımında şifresi değişirdi nasıl oldu da şifre ve e postaları değiştirmeyi başardılar anlamadım konu yanlış yerdeyse mod arkadaşlar taşıyabilir gerekirse silebilir sıkıntı yok şimdi den cevaplar için teşekkür ederim eşimin hesabı kurtarmayı evde deniyeceğim artık
Hocam ben instagram için kurtarabiliyorum fakat facebook da arkadaşlarından yardım isteyerek kurtarabiliyordunuz diye biliyorum hesabım çalındı kısmından ilerlemeyi deneyin belki bulursunuz