Değil hocam, toplam 200k civarı
Tekrar merhaba. Hostinger oneren arkadasimiz olmus. Cezbedici gorunuyor ancak 4 senelik odemelerde fiyat uygun geliyor. Aylik odemelerde cok yuksek. Tabi 4 senelik odemenin de avantaji var enflasyon karsiliginda kendinizi garantiye almak gibi. Tabi ben Cloud hostingten bahsediyorum wordpress hostingler keza daha ucuz. Mesela bussiness wordpress hosting ~100 000 Visits Monthly aylik hit kaldirabileceginden bahsetmis.
Siz 200k hitten bahsetmissiniz bu gunluk mu aylik mi.
Ben aslinda boyle hazir hostingler kullanmiyorum. Ben yerinizde olsam Hetznerden bir VPS kiralarim. Cloud panel kullanabilirsiniz tek tikla kurulabilecek bir sistem ve o makinaya istediginiz siteyi eklersiniz. Cache sistemi mevcut tek kotu yani mail serveri yok. Onuda nasil asarsiniz. Sitelere Wp mail eklentisi kurup maili gmaile baglayabilirsiniz veya Zohomail gibi bedava servislerle mail alma gonderme isini cozebilirsiniz.
Ben biseyle ugramska istemiyorum derseniz Cloud bir hosting tercih edebilirsiniz. Siteground iyidir. A2hosting var. Keza bakabilirsiniz ama Wordpress hosting ve cloud hosting farkli seyler biraz incelemeniz gerekiyor. Wordpress hosting paylasimli oluyor. Cloudlarda bewlli miktar ram ve islemciniz soz konusu oluyor daha performansli oluyor.
MAkina olarak hetzner cok iyidir. ABD lokasyon mevcut verdigi hat hizlari yuksek bandwith cok iyi. Ama iste panel isini cozmeniz lazim ve sonrasinda asla sorun yasamiyorsunuz. Disardan hazir paket aldiginizda sorunlar cikabiliyor hat hizi dusuk oluyor agir aciliyor bir sikintilar cikabiliyor hat hizlari dusuk oluyor. O yuzden bu is biraz toplama gibi makinayi alip panel kurup en iyi performansi aliyorsunuz.
A2hostingte iyidir onuda oneririm bir goz atabilirsiniz.